Kazivanje Kosmičke biblioteke o efektima duhovnog utdizanja u Studenici 9. i 10. marta 2024.

   Duhovno uzdizanje u Studenici 9. i 10. marta za zaštitu planete i živog sveta od globalnog nuklearnog rata je zadobilo veliku pažnju i pomoć kosmosa.

   Studenica je bila poprište velikih energetskih zahvata koji su od presudnog značaja za opstanak živog sveta na planeti.

   Vaše molbe i molitve su pokrenule stvaranje zaštitnog omotača u auri planete Zemlje koji alarmira, i prenosi pozive duhovnim energijama i zrelim svetlećim telima o najavama pokretanja nuklearnog rata. Na ovu dojavu pokreću se čitave grupacije energija, uključujući globalne energije kosmosa, zrela svetleća tela i druge specijalne energije čija namena je da neutrališu sve ideje upotrebe nuklearnog naoružanja.

   Sveti Sava, Sveti Simeon, Ljubiša i druge svesti su blagoslovili i iscelili sve učesnike duhovnog uzdizanja u Studenici.

   Svi učesnici su kao poklon dobili energetsku strukturu koja isceljuje, duhovno razvija, usklađuje misli sa voljom Stvaraoca. Delovanje ove energetske strukture se može aktivirati molbom:

   Ja molim energetsku strukturu Studenica da me isceli.

   Ja molim energetsku strukturu Studenica da poboljša moj duhovni razvoj.

   Ja molim energetsku strukturu Studenica da uskladi moje misli sa voljom Stvaraoca.

   Ljubiša je svim učesnicima preneo jedno delovanje koje popravlja raspoloženje i uklanja negativne emocije, pokreće se molbom: Ljubiša oboji moje emotivno polje u ružičastu boju.

   Planeta Zemlja je zahvalna svim učesnicima.

   13.03.24.

Kategorije: Tekstovi

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial