Svetleće telo i Mesta moći

Mesto moći – Hilandar

Mesto moći – Čičenica

Mesto moći – Park Jelena

Mesto moći – Sikstinska kapela

Mesto moći – Vestminster Ebi

Mesto moći – Zid Plača

Mesto moći – Palenke

Mesto moći – Teotiuakan

Mesto moći – Sedona

Mesto moći – Zabranjeni Grad

Mesto moći – Zlatni Buda

Mesto moći – Džajpur

Mesto moći – Tajland
Snimio i aktivirao energetska delovanja – dr Srđan Škrbić

Mesto moći – Indija
Snimio i aktivirao energetska delovanja dr Srđan Škrbić

Poseta Mestima Moći u Engleskoj, Nepalu, Tibetu i Indiji, april 2007. god.

Poseta Mestima Moći u Londonu i Meksiku

Mesta moći: Cahokia Mounds i Sedona. Aktivirao energetska delovanja i snimio dr Srđan Škrbić. 2019.

Da biste bolje doživeli energije udobno se smestite i zažmurite.
Cahokia Mounds je arheološki lokalitet drevnog indijanskog grada misisipijske kulture u državi Illinois, SAD. Naziv mu potiče po nazivu plemena Illinois Indijanaca – Cahokia – koji je obitavao na ovom području u vreme pretkolumbovske Severne Amerike. Na lokalitetu se nalazi preko 80 veštačkih zemljanih nasipa, različitih veličina , oblika i namena.
Mesto moći sadrži 248 zrelih svetlećih tela koja potiču baš sa tog mesta. Ovo mesto moći nastalo je davno, pre indijanske civilizacije, pre 21 800 god. i spada u veoma stara mesta moći. U to vreme, su ovde bila nastanjena plemena koja su jedna za drugim dolazila na ovo mesto moći, zadržavajući se tu od 100 do 480 godina. Mesto moći je nastalo sakupljanjem 32 zrela svetleća tela, koja su pre toga pratila svako svoje pleme. Mnogo kasnije, došlo je do nastanka civilizacije koja je živela oko reke Misisipi, koja je preteča naredne indijanske civilizacije.
Na ovom mestu moći postoje 148 zrelih svetlećih tela koja potiču od 74 pripadnika indijanskih plemena koja su živela tu, ali i na daleko širem prostoru. Kasnije, sa dolaskom belaca, ovde su sazrela još 32 svetleća tela, 14 potiču od belaca doseljenika. Ovde se nalaze zrela svetleća tela Bendžamina Frenklina.
Zrela svetleća tela na ovom mestu moći se odlikuju velikim znanjem o kosmosu, ali i odnosima između različitih ljudskih zajednica, što na neki način predstavlja njihovu specijalnost. Zato je potrebno da se na ovom mestu moći daju molbe vezane za popravljanje odnosa između civilizacija na planeti i jednu evoluciju današnjih odnosa u buduće mnogo bolje odnose i saradnju između država.
Mesto moći Sedona, nalazi se u državi Arizona, SAD. Ovo mesto moći je izuzetno snažno u pogledu isceljuućih delovanja. Ovde su zrela svetleća tela vrhunskih indijanskih vračeva koji su imali velike mogućnosti u pogledu isceljenja. Broj svetlećih tela je 162. Detaljnjije o ovom mestu moći na: www.kazivanjaizkosmosa.com i www.lepotaduhovnograzvoja.com Podatke o mestu moći dobio u meditaciji dr Srđan Škrbić.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial