Stvaraočev punkt

20. maj 2013.

13. maja Sveti Sava mi je preneo jednu moć koja glasi ovako. Vi zatvorite oči, a ja ću pročitati tekst moći naglas, da ne mislite da je to nešto abrakadabra.

Ja želim da ovi ljudi koje vidim oko sebe, bez obzira koliko su udaljeniji od mene, budu zadovoljni, srećni, opušteni, puni radosti, obuhvatajući time i sebe, što će trajati oko jedan sat.

Dobro, otvorite oči. Jeste li imali neki od prijatnih doživljaja?

„Stvarno se razvlače usta u osmeh.“

„Ja sam osetila veliku sreću i prijatnost.“

Evo šta dalje u tumačenju ove moći kaže Sveti Sava:

Ova moć ili informacija stigla je od Stvaraočevog punkta i predstavlja takođe embrion koji sadrži u sebi velike mogućnosti, ali ovo su njegove prve primene, prve realizacije, pa je zbog toga ona najblaža od svih koje on poseduje. Ti možeš ovo da poželiš više puta dnevno, bilo da bi sebi pomogao da budeš srećan, raspoložen, opušten, bilo da to učiniš za dobro svoje okoline i sebe.

Ovde se radi o tome da je Stvaralac stvorio punktove, neke centre koje smo nazvali Stvaraočevi punktovi i kojih ima više u kosmosu i postoje skoro od početka nastanka kosmosa. Znači, jako su stari i Stvaralac je u njih uneo ogromna, neizmerna znanja. To su centri nad centrima i koriste se da sve energije kosmosa, superinteligentne, inteligentne, čak i globalne energije, kada im nešto nije jasno, kada traže neko objašnjenje, idu u Stvaraočev punkt, jer je tu koncentrisano sve znanje za rešavanje nekih pitanja koje imaju energije. Znači, Stvaraočevi punktovi su zamišljeni pre svega za najrazvijenije energije kosmosa, jer ostale manje razvijene imaju stotine drugih centara, energetskih struktura, koje im pomažu da napreduju. Čitav sistem postoji u tom smislu, a o tome ćete čitati u mojoj knjizi „Energije kosmosa“ prvi tom, koja će se za nekoliko meseci pojaviti u štampi.

Nekim čudom, njegovom velikom milošću Stvaralac je odlučio da spoji moju auru, mene sa jednim od tih punktova, ne sa svim nego sa jednim koji je on odabrao, što do sada bića sa materijalnim telom nisu dobijala.

 

Odlomak iz knjige „Kazivanja iz Kosmosa“.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial