Stvaraoče, hvala ti za sve

19. juna ja sam, pre nego što sam ušao u meditaciju sa Svetim Savom, odjednom prosto instinktivno rekao sledeće: „Stvaraoče, hvala ti za sve.“
To nije bilo planirano, nije predviđeno, to ja nikada pre toga nisam rekao, i tog momenta se pred mojim zatvorenim očima pojavio razbuktali plamen u celom vidnom polju. Posle mi Sveti Sava priča šta sam ja to doživeo:
„To je bio plamen bledožućkasto-crvene boje koji je prosto ključao, vreo. Ti si bio iznenađen prizorom koji te je zadivio, ali si već posle nekoliko sekundi ušao u taj plamen i osetio si se pobedonosno i zadovoljno. Boravio si u njemu jedan minut, a onda je taj plamen odjurio slično metku. Šta se desilo?
Ljubiša, izgovorivši „Stvaraoče hvala ti za sve“, dobio si neverovatnu milost Stvaraoca koji se prikazao pred tobom, koji te je uvukao u sebe, mada si ti mislio da si ti to odlučio da uđeš u taj plamen. Boraveći u tom plamenu jedan minut, došlo je do velikih promena pre svega u svim tvojim energetskim telima, a zatim u tvom organizmu, mada si ti od svega toga osetio samo toplotu u stopalima.
Ljubiša, ovo je veličanstveni događaj koji se retko dešava u kosmosu. Ti toga još nisi dovoljno svestan, jer si zatečen, zbunjen, ne znaš šta da misliš, ali to što se desilo sa tvojim energetskim i fizičkim telom ti ćeš u narednim danima doživljavati korak po korak, bićeš zadivljen, oduševljen, srećan, jer to što se desilo malopre može se uporediti kao kad bi se sa površine Zemlje vinuo u nebo.
Mi ćemo naravno dalje nastaviti sa našim preuzimanjem novih moći iz Stvaraočevog punkta radi njihovog uvežbavanja.“
22. juna ja sam imao neku infekciju mokraćnih puteva, pa me je to jako mučilo, jednostavno nije mi davalo ni snage ni volje da radim danima. To je bila jako uporna infekcija i preda mnom se 22. juna, pre nego što ću ući u meditaciju sa Svetim Savom, odjednom, kada sam rekao „Stvaraoče hvala ti za sve“, opet pojavila peščana pustinja i goruća kupina. Ja sam se odjednom stvorio u gorućem grmu i čuo sam glas:
„Ljubiša, Bog ti govori. Sve ove tegobe koje imaš proći će narednih dana.“
Ja sam bio jako depresivan zbog toga što ne mogu da radim, što sam opterećen tim tegobama koje nikako da prođu. Ja vam o tome govorim ne zbog moje bolesti nego zbog ovih čudnih događaja koji su to pratili.
Sveti Sava mi je, komentarišući ovo što sam doživeo, jer ja sam bio zapanjen što mi se Bog obratio, rekao:
„Ti si malopre zaista imao susret sa Bogom, on ti je tačno rekao šta će se desiti sa tim tvojim tegobama, kako bi to podneo bez straha, bez briga, bez neprijatnosti, zato budi strpljiv još koji dan.“
24. juna opet sam rekao „Stvaraoče, hvala ti za sve“. Sad sam se ja navadio, pa hoću svaki dan da nešto novo dobijem od Stvaraoca i tada se pojavio prvo pustinjski predeo, a zatim je pustinju prekrilo zelenilo, naselja, parkovi za zabavu i slično. Kad sam uspostavio kontakt sa Svetim Savom, on mi je rekao:
„Ti si malopre doživeo jedan spektakl. Prvo se pojavila peščana pustinja, a onda su nju prekrili
životni oblici, parkovi, naselja, centri za odmor i razonodu sa puno predivnih boja i života. To
govori upravo o tome šta će nastati ovim tvojim svakodnevnim naporima i radom da će se pustinje pretvoriti u divne predele za ljudski život, odmor i razonodu.
Dok je ova vizualna transformacija trajala, ti si dobio određene moći koje će ti pomoći u realizaciji ovih tvojih zadataka. Naime, znatno brzo će se realizovati one pomoći Duhovnih Energija koje ti uvežbavaš a koje se tiču osnovnih uslova za život, a to su voda, hrana, grejanje, hlađenje i padavine.“

Iz knjige „Kazivanja iz kosmosa” dr Ljubiša Stojanović.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial