Prvo otkrovenje kosmosa

Poruka koju sadrži knjiga Sveta znanja bi se mogla podeliti na četiri glavne oblaste:

1. Prvo otkrovenje kosmosa koje daje prave sliku njegovog sadržaja, prostranstva, istorije, razvoja i njegove budućnosti, pri čemu ništa nije skriveno i nedorečeno. Posebno je istaknuta ličnost Stvaraoca kao tvorca svega što postoji.

2. Rušenje ljudskih zabluda i kosmosu: kosmos nije svet materije, već svet energija; ljudska civilizacija nije jedina već se nalazi na začelju hijerarhije nekoliko desetina miliona rasa, materijalnih i nematerijalnih bića. Ali je ona ipak izuzetno značajna jer je od Stvaraoca dobila da izvrši svetu misiju: pomoć razvoju svetlećih tela – majstora vasione.

3. Otkrovenje ljudskih mogućnosti u paranormalnoj sferi i upustvo kao se ona mogu iskoristiti za dobro i razvoj ljudske zajednice u pogledu: zdravlja, usklađivanja misli sa voljom Stvaraoca, obezbeđenje toplotne i električne energije iz kosmosa, poljoprivrede, promene klime.

4. Kosmičke energije, pa i sam Stvaralac, nas gotovo vapajem mole da se urazumimo i ispravimo način mišljenja, jer je oštećenje aure Zemlje, kao posledica naših negativnih misli, dostiglo takav stepen da je kataklizma koja bi uništila sav živi svet na zemlji vrlo blizu.

Iz knjige: Sveta znanja – dr Ljubiša Stojanović.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial