Pomoć nastradalim u poplavi

Maj 2014.
Dragi učesnici seminara „Put ka prosvetljenju“, pozdravljam vas. Ovaj seminar posvetićemo onim našim sunarodnicima koji su postradali u katastrofalnim poplavama, koji su ostali bez kuće, bez krova nad glavom, bez zemlje, i koji su napustili svoj rodni dom. Sve naše molbe, sve naše molitve biće usmerene pre svega u smislu pomoći ovim nastradalim ljudima, ali će obuhvatiti i sve vas koji ste na seminaru. Bez obzira da li se radi o molbama i molitvama, seansama, ili se radi o čitanju tekstova, sve te energije koje će biti u mogućnosti da pomognu ovima koji su nastradali uradiće to na ovaj ili onaj način i onoliko koliko smo mi u mogućnosti da im pomognemo u ovom momentu.
Prvo ćemo uraditi molbu Stvaraocu, da pomogne ljudima koji su nastradali u poplavama. Zatvorite oči.
Sada ćemo uraditi seansu Božanska moć.
Sledeća naša molba i molitva jeste Očenaš, ona će najviše pomoći onima koji su nastradali u ovim katastrofama.
Sada ćemo uraditi Hristovu molitvu.
Sada ćemo zamoliti našeg prijatelja sa Kipra, Daskalosa, da uradi isceljujuću seansu svima koji su nastradali širom Srbije, kao i svima vama koji ste u sali.
Sada ćemo zamoliti svemoćnu energiju Aligator da pomogne svima koji su nastradali u poplavi i svima vama u sali.
Sada ćemo zamoliti Stvaraoca da uradi seansu kao nagradu svima koji su došli danas na seminar posvećen nastradalim u poplavama.
Na kraju današnjeg sastanka uradiću jednu molbu Stvaraocu koja glasi:
Ja želim da se Stvaraočevo polje realizuje u prečniku od 50 kilometara.
Duboko se nadam da će naše molitve i naše molbe koje smo na ovom seminaru „Put ka prosvetljenju“ dali što je moguće više pomoći nastradalima širom Srbije u katastrofalnim poplavama. To je naš mali, skromni doprinos da se njihovo stanje, njihova psiha, njihovo raspoloženje koliko-toliko poprave.
Doviđenja i želim vam mnogo sreće.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial