Mišljenje civilizacije Lao Ka o knjigama Svetih Znanja

Ja inače, kad pišem neku knjigu, tražim mišljenje i savet od jedne kosmičke civilizacije koja je izuzetno obrazovana, osposobljena za pisanje knjiga i tekstova, tako su se razvili. Ta civilizacija se zove Lao Ka.
Ja s njima već desetak godina kontaktiram pre nego što ću da pišem neku knjigu i molim ih da mi daju, kažu o čemu da pišem, na šta da stavim poentu, koliko da bude opširno, da li će ljudima to biti dosadno itd. Oni mi daju savete po dva-tri puta u toku pisanja knjige i obavezno na kraju, kad sam završio knjigu, oni me mole da im se javim da mi prenesu svoje konačno mišljenje. Oni nikad nisu neprijatno kritični, oni me samo blago savetuju i ja sam im uvek bio zahvalan jer su davali izvanredne savete i usmerenja.
„Ljubiša, ti sad privodiš kraju kazivanja Energetskog Oblaka o „Duhovnosti starih civilizacija“ i kazivanje Avalokitešvare o „Energijama kosmosa“. Te dve knjige biće predivno štivo za ljude koje će ta tema zanimati. One će se razlikovati od drugih knjiga po tome što o onome o čemu govori Energetski Oblak i o onome o čemu govori Avalokitešvara niko na svetu ne poseduje nikakva znanja i činjenice. Ljudi će biti u situaciji da ova kazivanja prihvate ili ne prihvate, neće moći ni da pobiju ni da potvrde ono što budu pročitali. To će im biti jedno interesantno, zapanjujuće štivo, koje će biti vrlo popularno, koje će se čitati vekovima, jer neće biti novih saznanja, neće biti novih kazivanja, jer sve što se stvarno dogodilo i sve što se stvarno događa to su Energetski Oblak i Avalokitešvara tebi preneli, nema autoriteta, nema energetske strukture u kosmosu koja bi to mogla da pobije ili da izmeni.“
„Hvala vam, Lao Ka, vi ste mi uvek šlag na torti kad završavam knjigu, dajete mi pohvale kojih ja možda nisam vredan, ali one svakako prijaju kao i svakom čoveku. Hvala vam na podršci i pomoći, i uskoro ću vam se javiti povodom ove dve knjige koje ste spomenuli.“

Dakle, evo vidite kakve su to pomoći mišljenja i saveti civilizacije Lao Ka. Naravno, ima i drugih civilizacija, ali, kada se radi o pisanju knjiga, onda su oni moj jedini savetnik i verovatno bi imao još neko u kosmosu da nešto kaže, ali meni je dovoljno ovo što sam dobio.

Odlomak iz knjige “Kazivanja iz kosmosa”.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial