Meditacija "Vožnja energijama" - poklon kosmosa ljudima

Kosmos bez kraja, kosmos prepun sadržaja i funkcija, pa ipak tako nepoznat, tako nepristupačan i nedodirljiv za obično ljudsko oko i običan ljudski um. Ipak, kosmos se može doživeti bez obzira na to da li se to radi o čoveku visokih paranormalnih moći ili nekome koji je prvi put čuo da postoji nešto što se zove kosmos. Prisutna je, naime, mogućnost da svako od ljudi, zahvaljujući postojanju svetlećeg tela koje je neprekidno vezano za svog čoveka, uspostavi takav kontakt sa kosmičkim energijama i kosmosom u celini da mu se priušti jedno tiho, prijatno putovanje na tim i u tim energijama, kao što se plovi na blago zatalasanom moru na gumenom dušeku ili u čamcu posmatrajući plavetnilo neba i sjaj sunčevih zraka. To divno putovanje kroz kosmos, uz pomoć energije kojom je on ispunjen, moguće je na sledeći način:
Potrebno je da zažmurite, sedeći ili ležeći, opustite se nekoliko sekundi, a zatim zamislite da pored vas polako promiče beličasta magla idući stalno u istom pravcu. Potrebno je, zatim, da zamislite da ste ušli u tu maglu i da vas ona polako, kao na krilima, nosi sa sobom, pri čemu ćete doživeti prijatnost, opuštanje i zadovoljstvo. Noseći vas tako, ona će možda menjati svoju boju i gustinu, izgledaće drugačije, ali ćete vi i dalje sa uživanjem boraviti u njoj, posmatrajući ono pored čega prolazite, sve će vam to biti prijatno, osećaćete blagu radost i zadovoljstvo. Posle nekoliko minuta ove prijatne vožnje, zahvalićete se energijama koje su vas nosile kosmosom, otvorićete oči i protegnućete se.
Ova vožnja kosmičkim energijama može se raditi jedanput do dva puta dnevno, po nekoliko minuta. Može je obavljati svako čovek, s tim da svako pronađe način na koji će se osećati najprijatnije u toku te vožnje. Nekada su moć za ovu šetnju kosmosom imale samo osobe visokorazvijene u paranormalnom smislu, ali je sada ovo objavom omogućeno svim ljudima da uživaju u ovoj prijatnoj relaksaciji i upoznavanju sa energijama kojima je kosmos ispunjen i koje nas u potunosti okružuju. Rezultati ove vežbe su postepeno poboljšanje funkcije nervnog sistema, stabilizacija nerava, smanjenje psihijatrijskih i organskih tegoba i preventiva od nastanka nove bolesti.
Ipak, ovo blago isceljujuće i relaksaciono sredstvo ne može razrešiti ozbiljne zdravstvene probleme, ali će mnogima ukazati put kako je moguće uz pomoć energije kosmosa postići izuzetne rezultate u isceljenju bolesti i tegoba savremenog čovečanstva.

Iz knjige “Sveta Znanja” – Ljubiša Stojanović

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial