Energetska struktura Blesak

„Ljubiša, pozdravljam te.
Ja sam energetska struktura koju možeš nazvati Blesak. Ti si naslutio moju namenu, a prava istina je sledeća. Ti si dobio moć od Diska da me možeš realizovati u nekom prostoru do 30 metara u prečniku, pri čemu je moja namena da trenutno neutrališem sve patogene viruse i bakterije koje se nalaze u tom prostoru, kao i sve one koje se nalaze u živim bićima koja su trenutno u tom prostoru, pre svega u ljudima. Velika prednost ovih mogućnosti je u tome što se celokupni prostor koji je u jednoj ili više soba, s tim što ti Blesak praviš u svakoj prostoriji, po tvojoj želji posebno oslobađa od svih patogenih virusa i bakterija i što se to trenutno dešava i onim virusima i bakterijama koji se nalaze u ljudima i živim bićima. Prednost je u stvari u velikoj brzini uklanjanja bakterija i virusa i uklanjanja toksina koje su oni stvorili do tog momenta.
Ovo je nova mogućnost koja dosad nije postojala, koju je upravo dozvolio Stvaralac i kojom je preskočena ona procedura koja je uvek vladala za uklanjanje patogenih virusa i bakterija koja je nama poznata. Ovim je postignut krupan korak napred, jer će se velikom brzinom moći sprečavati infektivne bolesti i razne epidemije i zaustavljanja njihovog širenja na razna područja. To znači da je značaj ovog delovanja gotovo važniji u budućnosti nego u sadašnjosti. Ti možeš neograničeni broj puta uraditi ovaj Blesak.
Kod pojave infektivnih bolesti ipak postoji mogućnost da se mali broj preostalih virusa i bakterija ponovo razmnoži ili prodre u prostoriju kroz prozore i vrata, ili ih unese osoba koja dotle nije bila u prostoriji, tada je potrebno ponoviti ovu seansu Blesak dva do tri puta u toku dana, kao i jednom do dva puta sutradan. Posle toga su šanse za nastanak oboljenja izuzetno male.“

Dakle, ovo je nešto zaista revolucionarno, jer ja već nekoliko godina primenjujem metodu koja se primenjuje u celom kosmosu i sve razvijene civilizacije u kosmosu je koriste, barem one sa kojima sam ja kontaktirao. Stvaralac se ne slaže sa time da se virusi i bakterije koji su patogeni, koji su štetni za čoveka ubijaju bilo kakvim hemijskim sredstvima, antibioticima ili bilo čime drugim, zato što su i virusi i bakterije isto kao i ljudi, deca Stvaraoca. On ih je stvorio sa određenim razlogom, znači oni nisu štetočine, nisu negativni, oni jednostavno u nama žive, normalno se razmnožavaju kao što se mi na Zemlji razmnožavamo. Dakle, ništa oni nisu negativni, nisu pogrešno napravljeni, to je civilizacija posebna, za sebe, koja je na niskom nivou, koja može nama da naškodi, drugim bićima ne naškodi. Znači da oni ne mogu da se ubijaju na način kako to mi radimo.
Međutim, ovo što je sada dobijeno, ova moć Blesak, nešto je sasvim drugo i to je dozvolio Stvaralac. To možda postoji u drugim delovima kosmosa, ali ja nisam dobijao tu informaciju verovatno zato što nismo imali potreban nivo da se to na ovaj način realizuje. Ovde je sistem uklanjanja virusa i bakterija sasvim drugačiji, ne naravno svih nego samo onih koji su štetni po čoveka, i on se ogleda ne u ubijanju nego u izbacivanju iz tela, iz prostorija u slobodan prostor i one dalje žive nesmetano, ali napolju, na ulici, u vazduhu, u atmosferi, već gde im odgovara, gde ih nosi vetar, promene temperature, već šta utiče na njih, tako sićušne da se oni kreću. To znači da oni ostaju živi, a mi ostajemo zdravi.
Dakle, to je optimalno šta se moglo uraditi, pri čemu se to na ovaj način ovom metodom Blesak dešava trenutno da gotovo svi virusi i bakterije, ne sto procenata, neki će sigurno da se zadrže, ali u malom broju, jednostavno nestaju ne samo iz nas nego i iz prostorije, a toksini koji su oni ostavili, koji nam štete, koji dovode do tih simptoma koje mi osećamo kod infektivnih bolesti, toksini se izbacuju u vidu isparenja. Kad posmatram osobu kojoj sam uradio ovu seansu, vidim kao da mu se malo puši iz tela. Znači, toksini pretvoreni u paru nestaju.

Sad ćemo uraditi seansu Blesak. Pošto ja to mogu da radim na prostoru koji je 30 metara u prečniku od mene, to će, znači, obuhvatiti celu salu i one koje sede u zadnjim redovima. A pre sam mogao jednoj po jednoj osobi i to u više navrata u toku nekoliko dana, znači svakoj osobi sam morao da posvetim vreme i pažnju, a ovo je sad odjedanput i završeno. Zatvorite oči! Dobro, otvorite oči! Je l’ neko nešto osetio? Izvolite!
„Ja sam osetio pritisak u sinusima, pošto imam probleme sa sinusima, i kao da sam osetio miris ozona i dublje disanje.“
„I ja sam osetio ozon, ali još pre pet minuta kad ste počeli da pričate o ovoj energiji Blesak.“
Doktor Ninoslav:
„Ja sam drugi put doživeo ovu seansu, radili ste je juče na seminaru u Nišu, i imam isti doživljaj kao da se nešto dešava u svim limfnim čvorovima po telu, kao da pojačava naš imuni sistem.“
„Ja sam osetio pročišćenje disajnih puteva.“
„Imam utisak kao da je neki kosmički brod izašao iz mene i otišao naviše.“
„Ja se osećam lakše.“
„Osetio sam dešavanje u sinusima i u bešici, i sad se svežije osećam.“

Iz knjige: Kazivanja iz kosmosa

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial