Energetska duhovna medicina

Energetska ili Duhovna medicina priznata je zakonom o zdravstvenoj zaštiti Republike Srbije 2007 god. kao jedna od 18 metoda tradicionalne i alternativne medicine.
Energetska ili Duhovna medicina zasniva se na Svetim znanjima koja je dr Ljubiša Stojanović dobio u dubokoj meditaciji tokom istraživačkog rada dugog 25 godina. Sveta znanja govore da u kosmosu, pored Stvaraoca, postoji ogroman broj energija, od kojih su mnoge superinteligentne, sa neizmernim znanjima i moćima. One savršeno poznaju strukturu ljudskog tela i aure, jer su nas one i stvorile. One ne samo da do detalja poznaju prirodu bolesti od kojih ljudi boluju, nego im je poznat i njihov uzrok i, što je najvažnije, način kako da se energetskim delovanjem, bez primene hemijskih i drugih sredstava naučne medicine, bolest postepeno ukloni a organi ozdrave i vrate se u svoju normalnu funkciju.
Upravo zbog tog isključivo energetskog načina isceljenja bolesti, ova metoda je nazvana Energetska ili Duhovna medicina. Naziv Duhovna je dobila zbog toga što u njenoj realizaciji pomoć ljudima pružaju najrazvijenije energije kosmosa koje se zajedničkim imenom zovu Duhovne Energije.
Duhovne Energije reaguju na molbu iscelitelja da iscele neko ili sva oboljenja kod pacijenta. Svako može zamoliti Duhovne Energije za isceljenje, ali je njihova pomoć utoliko veća i efikasnija što je molilac na višem stepenu duhovnog razvoja.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial