Duhovni ritual u Studenici - Aktiviranje senzitivnih tačaka planete Zemlje

April 2011. Beograd.

Ritual u Studenici bio je jako važan i bilo je oko 170 učesnika. Neki su bili kod kuće, a neki u Studenici. Prema mišljenju Duhovnih Energija ovaj ritual u Studenici bio je presudan, prelomio je naš rad čiji je glavni cilj bio da se jezgro Zemlje dovede i svoju osu vrati u svoju osu. Rezultat toga je da 2012. godine, kada će Zemlja biti najbliža Suncu u istoriji, Sunce ne odbaci Zemlju na dužu orbitu ili je ne privuče na bližu, što bi dovelo do kataklizmi kao što su ledeno doba ili vrućine. Dakle, ritual u Studenici bio je presudan, prelomili smo, prešli smo polovinu posla, jer po nekim najavama Duhovnih Energija ne bi se moglo ići više unazad već samo napred, vezano za orbitu Zemlje i odnose sa Suncem.

Međutim, rešenje ove senzibilne tačke bilo je izuzetno složeno, komplikovano, naporno, dugotrajno. Mi smo imali zadatak da uspostavimo kontakt između osamdeset osam senzibilnih tačaka na planeti Zemlji, da ih povežemo između sebe na jedan specijalan način energetski, kako bi te senzibilne tačke, osamdeset osam najvažnijih, iako ih ima oko tri hiljade, obezbedile stabilnost Zemlje.

Ja sam, pre nego što ćemo krenuti u Studenicu, zamolio Ključeve Svetih znanja da oni najave nešto od onih događaja koje ćemo doživeti i oni su ovako rekli:

Ovo duhovno uzdizanje 21. marta izuzetno je važno zato što će se prvi put, delujući kroz centar Zemljinog jezgra preko već aktiviranih senzitivnih tačaka, uspostaviti kontakt sa osamdeset osam najvažnijih Senzitivnih tačaka na planeti, što će odigrati izuzetno važnu ulogu u dovođenju jezgra Zemlje u svoju osu, što predstavlja uslov za zadržavanje putanje Zemlje koju je do sada imala i posle najbližeg prolaska pored Sunca u svojoj istoriji. Ovo predstavlja osnovu za dalje delovanje, jer bez ovoga bi svi pokušaji bili bezuspešni, nedovoljno efikasni da bi došlo do onih promena koje su neophodne.
Izuzetno je važno da broj učesnika bude preko 100, zato što to predstavlja kritičnu masu neophodnu da se ceo ovaj proces pokrene.
Sledeći rituali koje budemo radili za uklanjanje opasnosti po putanju Zemlje oko Sunca biće manje odlučujući, manje ključni u odnosu na ovaj, jer se ovim vrši prelom i uspostavljanje takvih odnosa između senzibilnih tačaka na Zemlji, koji će zatim omogućiti dalji rad na dovođenju ose jezgra Zemlje u svoju normalnu poziciju.
Isto tako, aktiviranje ovih najznačajnijih osamdeset osam senzibilnih tačaka i njihov zajednički rad pokazaće svesti zvezde Sunce da se ljudska civilizacija prenula, probudila i dostigla visoke nivoe duhovnog razvoja što se tiče njenih najuspešnijih predstavnika, što će pozitivno uticati na odluku svesti Sunca da zadrži postojeću putanju planete Zemlje.

Ovo je skraćena verzija originalnog teksta iz knjige „Kazivanja iz kosmosa“.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial